Loading...
Book her
Loading...

Signes fødder gør ikke ondt mere

Dato: 31. maj 2022
Forfatter: Maria Phillipsen Holm

Signes fødder gør ikke ondt mere

ManuVision træningen giver sunde fødder og balance i hverdagen.

I efteråret startede Signe til ManuVision træning, fordi hun var nysgerrig. Siden er hun kommet fast hver uge. 

I løbet af foråret, hvor træningen holdt pause, har Signe flere gange spurgt ’’Hvornår begynder du med hold igen?’’ og ’’Kan vi ikke aftale, at du laver hold hver uge herfra?’’. 

Grunden til, at hun efterspørger træningen, er, at hun tydeligt mærker den forskel, som træningen gør for hende. Hendes fødder gør ikke ondt længere. 

Signe har døjet med smerter i fødderne de senere år. Allerede efter første træning var det dét, Signe bemærkede. At smerterne i fødderne forsvandt. Især de første dage lige efter træningen. Når der er pause i træningen, kommer smerterne igen. 

Træning af fødderne

Netop den grundige træning af fødderne er en bærende del af ManuVision træningen. 

Fødderne er kroppens fundament, det er herfra vi lever livet. Derfor er det vigtigt, at fødderne er frie og smidige. Spænder vi op i fødderne, fx pga gamle forstuvninger eller dårligt fodtøj, har det ofte en negativ konsekvens andre steder i kroppen. Derfor er fødderne udgangspunktet for træningen. 

I træningen bruger vi desuden zoneterapiens og akupunkturens viden omkring zonepunkter og meridianbaner. Fødderne afspejler således resten af kroppen. På den måde åbner vi op i hele kroppen, når vi starter med at lægge fokus i fødderne. 

Men de glade fødder er faktisk ikke Signes eneste gevinst. 

Til træningen er der rum til bare at være. Bare at være mig. Og til bare at være med det, der er. Uanset om jeg er ked af det, glad eller skør, så er det et frirum. Det føles faktisk som om at få et boost - jeg får løsnet op i kroppen og jeg får ro i hovedet. Så kan livet ligesom bare komme an.

Signe, 36

Signe fortæller, hvordan træningen betyder, at det føles rart i både krop og sjæl, og at hun efter træningen føler sig helt balanceret. 

Loading...
Loading...