Loading...
Book her
Loading...

Flyt dit fokus til dine talenter

Opnå indsigt i dine unikke kompetencer og særlige talenter gennem Det Kærlige Brusebad

Book nu

Hvad er Det Kærlige Brusebad?

Det Kærlige Brusebad skaber større bevidsthed om, hvad du er naturligt god til. Vi sætter spot på dine særlige og unikke talenter, og på hvordan du kan bringe dem i spil, så livet føles let og ubesværet. Dine talenter er synlige i alt, hvad du foretager dig. Andre oplever ofte dine talenter tydeligere, end du selv gør. Mange af os har lært at øve os på det, vi har svært ved. I Det Kærlige Brusebad gør vi det modsatte. Vi fokuserer udelukkende på det, som du gør med lethed og naturlighed, og måske endda helt uden at tænke over det. At kende dig selv, at være bevidst om, hvad der får dig til at trives, gør det lettere at navigere i livet.

Hvordan foregår Det Kærlige Brusebad?

Det Kærlige Brusebad er en samtalesession, der tager afsæt i en personlig fortælling fra dit liv. Du fortæller om en oplevelse fra dit liv, hvor du har oplevet at føle dig rigtigt godt tilpas. Det kan være en stor eller lille oplevelse, det betyder ikke noget. Jeg spørger måske ind til din fortælling, hvis det kan afdække flere facetter af dig. Jeg bruger nærvær og indføling til at opfange små nuancer i det, du og din krop fortæller. Undervejs noterer jeg det smukke og helt særlige ved dig ned på små kort. Indholdet på disse kort, og mine tanker herom, deler jeg med dig, så du selv kan få øje på og ord for dine personlige styrker. Kortene får du med dig hjem. Flere klienter opbevarer disse kort som en lille skat i mange år.

Mine klienter udtaler

Det bedste ved Det Kærlige Brusebad var at blive set for alt det gode, jeg gør, dét som falder mig naturligt. Mens jeg fortalte min historie, følte jeg mig blottet og sårbar, men når jeg kiggede op, blev jeg mødt af smilende varme øjne, der ikke bebrejdede mig, og kunne give slip på selvfordømmelsen. Da Maria delte, hvad hun havde set og fornemmet, var det nærmest som om hun kendte mig bedre, end jeg kender mig selv. Ordene var rørende og præcise, og det var tydeligt, at jeg var blevet observeret med nærvær. 

Teis, 28

Hvem har gavn af Det Kærlige Brusebad?

Traume og talent

Traume og talent har længe været en overskrift for min store passion ind i det kropsterapeutiske univers. Kropsterapien kan hjælpe med at hele gamle traumer, så du igen kan stå frit og uhindret i livet. I den frie tilstand skabes der en særlig plads til fokus på talent. Til et fokus på at gøre dig bevidst om, hvad det er, som får dit indre lys til at brænde. Hvad det er, som giver dig oplevelsen af flow og livsglæde. At leve sit talent er netop den energi, mange længes efter.

Det Kærlige Brusebad som del af et kropsterapeutisk forløb

Det Kærlige Brusebad kan bruges som en del af et kropsterapeutisk forløb. Det kendskab, jeg får om dig gennem kropsterapien, vil jeg kunne bruge i Det Kærlige Brusebad. Kropsterapien løsner op for spændinger i krop og sind, og giver ofte mulighed for at opfatte sig selv på ny. Det kan være smukt og meningsfuldt samtidig at fokusere på, hvad der gør dig til noget helt særligt. 

Er Det Kærlige Brusebad noget for mig?

Det Kærlige Brusebad er for dig, der har lyst til at lære dig selv bedre at kende. Det kan særligt være gavnligt i overgange i livet; når livskapitler afsluttes, og nye påbegyndes. Øvelsen kan give dig tydelige pejlemærker at navigere efter, når du skal tage valg i livet. Det skaber tryghed. Ofte har jeg hørt fra mine klienter, at de vender tilbage til indholdet fra øvelsen igen og igen, fordi den beskriver deres essens.

Priser for Det Kærlige Brusebad

Det Kærlige Brusebad

Benyt Det Kærlige Brusebad til at opnå indsigt i dine unikke kompetencer og særlige talenter. Bliv bevidst om væsentlige pejlemærker, som du kan benytte når du foretager store eller små valg i livet.

1 session: 1100kr
Book nu

Seneste artikler

Se alle artikler
Loading...
Loading...