Loading...
Book her
Loading...

Kropsterapi er din rejse hjem

ManuVision kropsterapi på Fyn

Book nu

Kroppen er din genvej til kontakt og balance

Du lever dit liv gennem kroppen. Du mærker dine følelser gennem kroppen. Din krop husker. Uforløste følelser sætter fysiske spor i din krop.

Du heler gennem kroppen. Ved at lære at lytte til din krops signaler, kan du lettere genfinde balancen, når livet skubber til dig.

Gennem kropsterapi kan du få lov at mærke og arbejde med det, som låser dig fast i livet. Så du igen kan stille dig frit i dit eget liv.

Hvad er ManuVision kropsterapi?

ManuVision kropsterapi er en holistisk behandlingsform, der sætter gang i kroppens egne naturlige helingsprocesser og skaber balance i nervesystemet. Behandlingen er en dybdegående og pulserende massageform, baseret på afspænding af muskler, ledfrigørelse, åndedrætsteknikker og aktivering af lymfesystemet.

Behandlingen kan bruges til behandling af konkrete skavanker og ubalancer i kroppen, til traumebearbejdning, til personlig udvikling eller bare som ren selvforkælelse.

Mine klienter udtaler

Jeg opsøgte Maria da jeg blev stressramt. Hun har været den største og vigtigste årsag til jeg er kommet godt og hurtigt igennem min sygemelding. Det er så vild og intens en oplevelse, at blive behandlet af hende, og den ro, åbenhed og tillid hun skaber, er helt unik. Jeg kom hele følelsesregistret igennem i hendes behandlinger, og gik hver gang derfra med en langt større ro i kroppen og sindet. Marias behandlinger var både dybdegående behandling af mit nervesystem samt terapeutisk samtale, i en fin balance og doseret på den rigtige måde. Jeg er blevet klogere på signalerne fra min krop, samt hvad jeg kan gøre for at få den i balance igen. Kan på det varmeste anbefale Maria.

Lars, 43

Kropsterapeutisk behandling i Marias Rum

Hvordan foregår behandlingen?

En behandling i Marias Rum varer en times tid. Vi starter med en kort samtale om, hvad der rører sig i dit liv. Herefter foregår behandlingen på briksen, hvor du ligger i ført undertøj med et tæppe over dig. Jeg behandler hele din krop med mine hænder. Undervejs taler jeg ind i, hvad din krop fortæller. Det kan være temaer og udfordringer i livet, eller følelsesmæssige eller fysiske reaktioner. Til sidst ligger du et par minutter alene i rummet, inden vi afslutter sessionen.

Hvad kan kropsterapi gøre for dig?

De fleste oplever indimellem at livet bliver svært, og at kroppen brokker sig. Den kan hviske helt stille, eller give et højlydt signal om at stoppe helt op. Mange kommer hos mig, fordi livet er blevet svært, de er kørt trætte og har mistet fodfæstet i livet. Det kan give sig udslag i stress, angst, sorg, eller følelsen af tomhed indeni. Andre kommer med helt konkrete skavanker, som smerter i knæ, ryg, nakke eller hovedpine.

En behandling hos mig er et rum, hvor du kan blive klogere på dig selv, og på hvad din krop fortæller. Et rum, hvor der er plads til hele dig, til at føle, sanse, udtrykke alt det, som er indeni dig. Ofte hører jeg mine klienter fortælle om en tydelig fornemmelse af at have fået mere plads indeni, og at det er lettere at være nærværende i livet.

Sanselighed og indføling

Ikke to behandlinger er ens. Ikke engang for den samme klient. Behandlingen er intuitiv og jeg bruger min egen krops sansninger til at fornemme, hvad du har brug for. Hvor én behandling kan være beroligende og blid med fokus på at balancere nervesystemet, kan en anden behandling være konfronterende, intens og kraftfuld med det formål at vække noget til live. Fælles for alle behandlinger er dog, at de tager et kærligt afsæt i, hvem du er, og hvor du er livet.

Mine priser

1 behandling

Få en kropsterapeutisk behandling. Kom tilstede i kroppen og mærk hvad kropsterapi kan gøre for dig.

1 session: 1100kr
Book nu

3 behandlinger

Giv dig selv mere tid til at mærke effekten af kropsterapi. Lær at mærke og lytte til din krops signaler.

3 sessioner: 3150kr
Book nu

5 behandlinger

Fordyb dig et et længere kropsterapeutisk forløb, hvor du arbejder dybt med gamle uhensigtsmæssige mønstre.

5 sessioner: 5000kr
Book nu

Seneste artikler

Se alle artikler
Loading...
Loading...